Bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit doe je door een mail te sturen naar info@bbirds.nl met de vermelding van je naam en bestelnummer. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen aan BBirds zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan BBirds geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

We maken iedere bestelling met veel aandacht en pakken iedere bestelling ook zorgvuldig in maar het kan gebeuren dat je toch niet tevreden bent. Dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen.

Stappenplan retourneren:
1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:

– Het artikel dient onbeschadigd te zijn
– Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden

  1. Meld je annulering aan per mail via info@bbirds.nl. Geef je in mail aan welk product je wilt retourneren.
  2. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking
  3. Schrijf het retouradres op de verpakking:

BBirds
De Cockstraat 45
9746 BV  Groningen

  1. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.
  2. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Heb je voor achter betalen via Klarna gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je Klarna factuur.